Dåb af vinterbadere i Sæby blev et tilløbsstykke

Dåb af vinterbadere i Sæby blev et tilløbsstykke

9. februar 2014 - kl. 12:17 - af

Dåbsbillede 2014_600x250Sidste lørdag var der dåb af årets vinterbadere. Formand Kim Kupetz holdt velkomsttale, og bød de ca. 100 fremmødte velkommen, og fortalte om dåben. Herefter overtog ”Dåbsviking” Kirsten Møller.

En efter en blev de 8 dåbsklare vinterbadere kaldt frem. Alle i højt humør og flotte kostumer. Isen havde dækket havnen, så svømmeturen var umulig. I stedet var der hakket et stort hul i isen, hvor de nykårede vikinger kunne blive kølet af. Efter en kort dukkert modtog vikingerne, knælende foran dåbsvikingen, et lille digt, deres ”vinterbader-navn”, samt en lille en at styrke sig på og et krus med det nye navn på.

Efter dåben fulgte mange af tilskuerne med i sejlklubbens lokaler. Her inviterede Sæby vinterbadeklub på kaffe, te og varm kakao med tilhørende boller og kage.

Kim Kupetz fortæller: ”Jeg syntes, vi havde en rigtig god dag. Det var dejligt, at der på trods af blæst og kulde, kom så mange for at bakke op om arrangementet. Jeg tror godt, man kan fornemme, at vi i foreningen, har noget helt specielt sammen, og vi håber selvfølgelig, at der blandt tilskuerne er nogen der har fået mod på at prøve kræfter med vinterbadningen”.

Lise 3 copy Mogens 2 Mogens Lise 4

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dåb af vinterbadere i Sæby blev et tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER