Varme turkisblå jakker til skolepatruljen fra Rotary

Varme turkisblå jakker til skolepatruljen fra Rotary

7. februar 2014 - kl. 11:03 - af

Skole jakke 600x250Fredag formiddag kl. 9.45 var Sæby Rotary Klub igen i aktivitetshjørnet.

De samlede alle skolepatruljerne i byen, hvilket er ca. 15, for at uddele jakker til brug for patruljens arbejde, og for at de hjælpsomme børn kan holde varmen.

”Når man hver morgen kører forbi de forskellige skoler i byen og ser, hvordan de ihærdige skolepatruljer står og fryser, så for man da helt ondt på deres vegne. De møder før deres klassekammerater, er ofte udsat for div. cikane fra billister og fodgængere og kommer senere ind til første time end deres klassekammerater, og deres belønning er en årlig skitur. Derfor synes vi i Rotary, at de fortjener noget ordentlig varmt tøj til dagens gøremål, og der for har vi forsøgt at samle de lærer, der er tilknyttet, og ikke mindst eleverne.

Jakkerne, som er i en dejlig varm turkisblå, kan bruges under den obligatoriske vest, og vil da nok gøre morgenen noget mere behagelig for skolepatruljerne”, siger Peter Berg, der er menigt medlem i Rotary.

Selve arrangementet foregik ved Sæby Syd skolen, hvor alle skolepatruljer var samlet, og hvor der blev holdt en lille tale, inden de intet anende børnene fik overrakt deres nye jakker.

”Jeg er ikke vidende om, at dette projekt er udført andre steder i Danmark, så vi i Sæby går forrest for at få gjort byen kendt, til gavn for alle byens borgere, og ikke mindst til gavn for skolepatruljerne. Vi havde 10.000 kr. at gøre godt med, og de er blevet brugt alle sammen, og ja vi har lidt ekstra jakker at gøre godt med, hvis det skulle blive aktuel”, slutter Peter Berg, der til daglig er reg. revisor.

IMG_7114 copy IMG_7106 copy IMG_7101 copy IMG_7076 copy IMG_7060 copy IMG_7056 copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Varme turkisblå jakker til skolepatruljen fra Rotary' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER