Kyndelmissefest hos Danske Folkedansere i Sæby

Kyndelmissefest hos Danske Folkedansere i Sæby

6. februar 2014 - kl. 8:32 - af

forsamlingen_600x250Danseudvalget i Region Nordjylland havde lørdag arrangeret Kyndelmissefest i Sæby Kulturhus. Det var en rigtig hyggelig aften med en rigtig god stemning, og med dans instrueret af Inger Jensen og Ture Andersen, samt musik leveret af spillemændene fra Spillemandskredsen Region Nordjylland.

Inden kaffepausen var der underholdning ved Trio A Capella, som er tre søskende, der synger seriøse og muntre sange. Det gjorde de rigtig godt. Der var også lidt fællessang og de ca. 100 danseglade deltagere kunne tage hjem efter en vellykket aften.

Dansen gik Trio A Capella

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kyndelmissefest hos Danske Folkedansere i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER