Turisthus Nord ansætter ny Souschef…

Turisthus Nord ansætter ny Souschef…

5. februar 2014 - kl. 12:31 - af

Anne-Grethe KrammeAnne-Grethe Kramme er per 1. februar tiltrådt som ny Souschef i Turisthus Nord i stedet for Anne-Sofie Bouert. Anne-Grethe bor i Frederikshavn og har tidligere været ansat hos Stena Line i mange år. CV’et omfatter blandt andet en stilling som salgschef for Stena Line med ansvar for det danske marked, så kendskabet til turisterhvervet er rigtigt godt.

I stillingen som Souschef for Turisthus Nord vil Anne-Grethe Kramme blandt andet stå for personaleledelse og medlemspleje med tilknytning til alle tre turistkontorer i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

 

En kommentar til “Turisthus Nord ansætter ny Souschef…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Turisthus Nord ansætter ny Souschef…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord ansætter ny Souschef...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER