Travl tid for de Aktive Kvinder efter nytårskur

Travl tid for de Aktive Kvinder efter nytårskur

5. februar 2014 - kl. 11:07 - af

Aktiv kvinder2014En travl tid følger for Aktive Kvinder i Sæby efter afviklingen af det traditionelle nytårskur-arrangement – en rigtig pigeaften – på Sæby Søbad. En lang række spændende arrangementer står nemlig for døren.

125 kvinder var trods vejrliget mødt op til nytårskur. De havde en virkelig hyggelig aften, der på det kulinariske område bød på tag-selv-bord og efterfølgende kaffe og kage/dessert. Det musikalske par Lise Hansen og Bjørn Lundby stod med festlige indslag for underholdningen og høstede fortjent bifald.

Mandag den 24. februar holdes generalforsamling i Sæby Fritidscenters mødelokale, hvor foreningen er vært ved en let anretning.  Efter generalforsamlingen skal man hygge sig med bankospil. Tilmelding er nødvendig.

Torsdag den 27. februar afvikles den årlige tur til Dansk Supermarkeds uddannelsescenter Bøgehøj ved Ebeltoft. Her skal man bl.a. se elevernes svendestykke, inden der bliver tid til at gøre en god handel. Tilmeldingen til dette arrangement slutter den 21. februar.

Onsdag den 5. marts følger en bustur til et spændende arrangement ”Bag facaden hos Retten i Hjørring”. Her vil der blive en to timers rundvisning med film, inden aftenen slutter med kaffe og snitter på Hjørring Kro. Tilmelding senest den 28. februar.

Torsdag den 20. marts får man i Manegen besøg af globetrotteren Troels Kløvedal.

Endelig kan det nævnes, at mændene inviteres med på en tredags bustur til den nordtyske kanalby Friedrichstadt – kaldet ”Lille Amsterdam” i dagene 7.-9. april. Turen byder på en række udflugter.
Program kan rekvireres hos formand Karen Drastrup. Tilmelding til turen skal ske senest den 24. februar.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travl tid for de Aktive Kvinder efter nytårskur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER