Sparekassen Vendsyssel: <br>”Pas på – der kommer kål”!

Sparekassen Vendsyssel:
”Pas på – der kommer kål”!

4. februar 2014 - kl. 14:51 - af

SONY DSCVi er nu i gang med 4. uge i konkurrencen ”Sæby på Vægten” og det går jo forrygende hos mange af deltagerne. Hos Sparekassen Vendsyssel fik de tidligere i konkurrencen en hjælpende hånd fra Spar Nord, med en brunsviger til kaffen, leveret af Jan Gudiksen. Dog var timingen ikke helt perfekt, da 2 af deltagerne fra Sparekassen Vendsyssel var på skiferie på det givne tidspunkt. Jan Gudiksen var dog fortrøstningsfuld dengang, for hvem tager på skiferie uden afterski mm., så de klare det sikkert fint, der hvor de er.

I dag var det så pay back time, Lars Høst og Jørn Sørensen havde været på indkøb, og selv om man normalt siger, hævnen er sød, så var der nu ikke meget sødt over det. “Vi er ikke så usportslige som dem”, lød det fra en smilende Lars Høst, inden han tog den røde indkøbskurv under armen og begav sig over i Spar Nord.

Kurven var fyldt godt op med kål, gulerødder, clementiner og andet grønt, samt Sparekassen Vendsyssel vand, til at skylle det hele ned med.

Ved ankomst til Spar Nord, var det som om de var blevet advaret om besøget, for der var ingen af de involverede at se, men de blev dog hurtigt lokaliseret bag en lukket dør på Jan Gudiksens kontor. Her kunne Lars Høst så overrække den fine gave, med et smil og kommentaren: “Vi er jo ikke lige så unfair som jer” – det kan man jo så altid overveje, om det nu holder vand, men det blev da til en god snak om træning og vægttab duellanterne imellem og Jan Godiksen, som jo nok må betegnes som det sorte får på Spar Nords ene hold, lovede da også at gå om bord i de mange sunde sager, og i øvrigt leverer kurven retur, da den venligst er udlånt af Super Brugsen.

De to hold imellem er der nu ikke meget at fejre, hvis man kigger på deres placeringer i konkurrencen, så måske de skulle dele kurven, og have ventet med den brunsviger, der var engang, til efter udvejningen den 8. marts I Manegen…

SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel:
”Pas på – der kommer kål”!'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger