Sæsonstart Serie 2 damesenior IF Skjold Sæby

Sæsonstart Serie 2 damesenior IF Skjold Sæby

4. februar 2014 - kl. 0:01 - af

Skjold damer_600x250Så starter kvinde fodbolden op i IF Skjold Sæby til en ny sæson.

Skjold Sæbys damesenior hold er en trup af unge piger og voksne kvinder, der spiller i Serie 2. Efter et lærerigt efterår, hvor holdet fik spillet sig varm, sluttede holdet sæsonen stærkt og spillede lige op med de andre hold i Serie 2. Nu venter en ny spændende forårssæson, hvor der trænes mandag og onsdag.

Der afholdes spillermøde for alle interesserede onsdag den 5. februar 2014 kl. 19,00 i klubhuset på Kjeldsgaardsvej, hvor der vil blive drøftet træningsopstart, træningsturnering mv. Holdet trænes igen i år af Flemming Tonnisen Nielsen og Per ”Jody” Jørgensen

Skulle der gå en rundt med lyst til at spille kvindefodbold, så mød op til mødet, hvor alle interesserede er velkommen. De håber at se såvel nye som tidligere spillere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart Serie 2 damesenior IF Skjold Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER