Læserbrev: Belægningen i Grønnegade

Læserbrev: Belægningen i Grønnegade

4. februar 2014 - kl. 13:53 - af

GroennegadeBelægningen i hele Grønnegade trænger til et ordenligt eftersyn, både fliser og brosten. Det er jo farligt, både for cyklister og gående, og ubehageligt for bilisterne at køre på, man ved jo aldrig, hvornår de store fliser vipper op i undervognen.

Jeg ved godt det er vinter, med frost, sne og tø, (og ting arbejder), men det kan ikke vente til foråret med at blive lavet, skriver P. H. Klinge til SaebyAvis.dk.

SaebyAvis har efterfølgende haft kontakt til formanden for belægningsafdelingen Kim Thirup fra Park og Vej, som oplyser, at man godt er klar over, at det er galt, og at man forsøger at rette op på det, så godt det kan lade sig gøre ind til det bliver forår, hvor planen er en større renovering af dele af Grønnegade. I øjeblikket kan man kun forsøge at afhjælpe, der hvor det er værst, da jorden stadig er frossen, og starter man på renoveringen nu, skal det hele laves om til foråret.

Groennegade2 Groennegade1

En kommentar til “Læserbrev: Belægningen i Grønnegade” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Læserbrev: Belægningen i Grønnegade”

  • Ville så ønske at, der så bliver tænkt på en handicap egnet løsning vedr ny belægning så kørestolebrugere køre uden at blive rystet godt og grundigt igennem….brosten er totalt uegnet som belægning for kørestolsbrugere……

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Belægningen i Grønnegade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER