Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke

Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke

3. februar 2014 - kl. 0:05 - af

Saeby kirke1_600x400Onsdag den 12. februar arrangerer Sæby Kirke igen gudstjeneste for de mindste – og de lidt større.

Under temaet Spaghettigudstjeneste åbner kirken dørene kl. 17.00 for en børnegudstjeneste på en lille halv times tid.

Efter gudstjenesten i kirken, går forældre og børn over i Mariehusets store sal, hvor man spiser sammen.

Gudstjenesten er tilrettelagt i et tidsrum hvor børn og forældre kan være sammen om en hyggelig og børnerettet gudstjeneste – og samtidig nyde aftensmåltidet sammen. Kirken forener således mødet med kirken og den daglige aftensmad og samvær i familie. Og i Mariehuset kan børnene lege efter måltidet og forældrene får en snak.  Arrangementet er slut kl. 19.00 så alle kan komme hjem i god tid.

Sæby Kirke har oplevet stor og positiv opbakning fra forældre og børn til tidligere spaghettigudstjenester. Mange kommer igen og får den gode oplevelse. En gudstjeneste som Sæby Kirke ser meget frem til at kunne åbne dørene for.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER