IF Skjold Sæby er dobbelte danske mestre i futsal

IF Skjold Sæby er dobbelte danske mestre i futsal

3. februar 2014 - kl. 0:06 - af

IF skjold futsal 2014Skjold kan kalde sig danske mestre i futsal for både U/17- og U/19-drenge efter weekendens final-4 stævne i Gigantium i Aalborg.

For forste gang i klubbens historie er det således blevet til ikke bare én, men hele to guldmedaljer i DBU-regi. I sidste weekend spillede holdene om at komme videre til denne weekends final-4, og her blev U/17 drenge jysk/fynske mestre, mens U/19 måtte nøjes med 2. pladsen efter Lundergaard UI, men begge hold var altså klar til final-4 i Gigantium.

Ved final-4 stævnet mødte U/17 Frederikssund i semifinalen, og her blev det til en sikker sejr på 5-2. I den anden semifinale mødtes Nr. Aaby fra Fyn og FC Øresund, hvor sidstnævnte vandt 7-5 og dermed skulle møde Skjold i finalen.

I finalen startede Skjolds drenge meget sløvt, og spillet var ikke prangende. Holdet kom også bagud 1-0 efter et straffespark, men kort efter blev kampen vendt, og Skjold kom foran 2-1. Herefter styrede Skjold-spillerne kampen, og vandt sikkert 5-2. Ud over guldmedaljen blev Skjolds Rasmus Pedersen kåret til stævnets bedste spiller i U/17.
Bronzekampen i U/17 blev vundet af Frederikssund med hele 11-2.

U/19 stod i deres semifinale over for Jægersborg, der havde vundet kvalstævnet på Sjælland. Efter en meget lige og intens kamp var stillingen stadig 0-0, og der måtte dermed forlænget spilletid til for at finde en afgørelse. Heller ikke i de 2 x 5 minutter lykkedes det for nogle af holdene at score, og dermed skulle kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence. Her var Skjold bedst, og med to redninger fra Skjolds keeper, lykkedes det at vinde 4-2. I den anden semifinale vandt Lundergaard knebent med 4-3 over BSF.

I finalen var Skjolds drenge modstanderne fra Lundergaard totalt overlegne. Holdet kom hurtigt foran 2-0, og herfra var der ikke tvivl om kampens udfald. En føring på hele 5-0 endte med en sejr på 5-1, og dermed var guldet også hjemme for U/19-drengene. U/19 var det ligeledes en Skjold-spiller der løb med hæderen som stævnets bedste, idet Skjolds keeper Frederik Reimer løb med titlen. I bronzekampen vandt Jægersborg 3-2 over BSF.

– Skjold vi gerne sige kæmpe stort tillykke til alle spillerne og deres trænere med dette meget flotte og historiske resultat, skriver Jens Lorenzen til SaebyAvis.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby er dobbelte danske mestre i futsal ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER