Ugens højdespringer i Sæby på Vægten: Team bildæk

Ugens højdespringer i Sæby på Vægten: Team bildæk

1. februar 2014 - kl. 12:03 - af

SONY DSCEfter 3 ugers konkurrence har Sæbynitterne nu sammenlagt tabt ikke mindre end 1.207,95 kg, hvilket er rigtig flot. Deres rivaler i Skagen har dog lagt noget hårde fra land med 1.443,74 kg, men mon ikke de går sukkerkolde på et tidspunkt, her hvor der er 5 uger tilbage af konkurrencen.

Ugens højdespringere i denne uge, Team bildæk forklare ugens fremgang og dermed højdespring med, at en har været på skiferie, hvilket ikke giver det helt store vægttab, tværtimod. Men de er nu fuldtallige i bestræbelserne på at tabe overflødige kilo over de sidste 5 uger konkurrencen varer. Deres opskrift på vægttab er den samme, som vi har hørt fra tidligere ugers højdespringere, masser af motion og en sundere, mere varieret kost og sidst men ikke mindst mindre portioner.

Team bildæk har I den forgangne uge samlet tabt 13,1 kg og avancerede derfor voldsomt i den samlede stilling. De fik overrakt ugens præmie fra Sæby Svømmebad ved kontrolvejningen samme sted denne lørdag formiddag.

Dermed går konkurrencen nu ind i sin 4. Uge, og i takt med det kommer der stadig flere tilbud til de mange deltagere og ikke helt uvæsentligt også flere flotte præmier at dyste om.

Se mere om både aktiviteter, gode råd og de 80 hold her

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens højdespringer i Sæby på Vægten: Team bildæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER