Sparekassen Vendsyssel Arena kåret til årets stadion

Sparekassen Vendsyssel Arena kåret til årets stadion

31. januar 2014 - kl. 0:12 - af

Skjold 2013_600x250Arenaen vandt suverænt prisen, som ”Årets stadion i Jyllandsserien, pulje 1” med hele 47 %, på 2. pladsen kom Freja Parken med 33 %, og på 3. pladsen kom Lindholm Høje Stadion med 20 %.

Sparekassen Vendsyssel Arena, danner som de fleste ved, rammen om IF Skjold Sæbys hjemmekampe, og er et yndet sted for både værter og gæster, dels pga. af de mange tilskuere, men ikke mindst pga. den altid gode atmosfære, uanset kampens udfald. Derfor løber den også fortjent med hæderen som Årets Stadion i rækken.

Husk at LigaBold, på tværs af alle nominerede i de forskellige rækker i hele landet, nominerer spillere og trænere til de store regionale priser, hvor vinderne bliver kåret live på scenen til LigaBold Awards 2013-showet i Vejle lørdag den 15. februar.

Du kan komme med til showet, hvor der vil være livemusik, underholdning, prisuddeling, gratis mad og Carlsberg. Tilmeld dig lige nu på sup@ligabold.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel Arena kåret til årets stadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER