Skovbakken var for stor en mundfuld for Sæby

Skovbakken var for stor en mundfuld for Sæby

27. januar 2014 - kl. 9:09 - af

Saeby BasketSpændingen udeblev i weekendens basketball kamp i 1. division damer, da Sæby fik besøg af Skovbakken fra Århus. Det blev dog en bedre kamp for Sæby end i sæsonens første møde:

Første periode: Sæby er med til halvvejs i perioden ved stillingen 6-7. Herefter overtager gæsterne mere og mere af spillet og vinder perioden 10-21.

Anden periode: Sæby prøver denne periode at sætte angrebet lidt anderledes op. Med Christina Legaard tilbage på holdet får Sæby nu flere muligheder for scoringschancer fra mellemdistancen. Holdet er dog svækket, da profilen Signe Brandt og forward Louise Munch er småskadede allerede fra kampstart og ikke kan spille igennem med 100 %.  Sæby spiller en god periode, hvor både forsvar og angreb lykkes. Perioden ender så lige som 13-14, men Skovbakken har en solid føring inden halvlegspausen på 23-35.

Tredje periode: Sæbys Signe Brandt sætter periodens første scoring, men herefter går det helt galt for hjemmeholdet. Skovbakken laver et ”run” på 20-0 i løbet af 7 minutter. Alt går galt for Sæby. Bolde bliver tabt, og forsvarsaftalerne holdes ikke, så det bliver nemt for modstanderne at bringe sig yderligere foran. Ved periodens slutning er stillingen 29-59.

Fjerde periode: Et forvandlet sæbyhold går på banen til sidste periode. Dog må Signe Brandt spares på grund af hendes skade, men den unge Nina Munck tager nu ansvar og scorer to 3-points scoringer i perioden. Angrebet virker godt, men også i forsvaret står Sæby nu rigtig godt.  Gæsterne holdes fra kurven og Line Ypkendanz tager mange returbolde under egen kurv. Sæby vinder sidste periode så sikkert som 12-5.  Det er dog kun nok til at pynte lidt på slutresultatet til 41-64.

“Nu har vi 10 dage til at få de sidste spillere klar for skader inden lokalkampen mod Aalborg. Herfra håber vi at kunne stille i stærkeste opstilling til de resterende kampe denne sæson”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Scoringer for Sæby:

Line Ypkendanz 10 point, Charlotte Simonsen 8, Nina Munck 8, Signe Brandt 6, Louise Munch 4, Henriette Sørensen 3 og Christina Legaard 2.

1 division damer Sæby – Skovbakken                  41 – 64

Periodecifre:

1      10-21

2      13-14

3      06-24

4      12-05

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovbakken var for stor en mundfuld for Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER