IF Skjold til DM i Futsal i Gigantium

IF Skjold til DM i Futsal i Gigantium

24. januar 2014 - kl. 11:55 - af

Skjold Futsal_600x250I weekenden den 1.-2. februar lægger Gigantium i Aalborg gulv til Danmarksmesterskabet i futsal for kvinder, U18-piger, U17- og U19-drenge. Flere nordjyske hold kæmper om titlen.

Futsal er den officielle form for indendørs fodbold i Danmark, og igen i år skal Danmarksmestrene kåres. Dette sker, når DBU og Gigantium åbner dørene til det officielle Danmarksmesterskab for U17- og U19-drenge og kvinder og U18-piger i Gigantium den 1. og 2. februar.

Om lørdagen er det Danmarksmesterskabet for U17- og U19-drenge, der afvikles, og om søndagen er det U18-piger og kvindernes tur til at kæmpe om titlen. Begge dage starter programmet med første semifinale klokken 11 og løber indtil finalen, som skydes i gang kl 18.30 og 19.45.

Holdene:

I rækken for U17 Drenge er der i år tre debutanter ved Final 4. Nemlig Frederikssund IK, FC Øresund og Nr. Aaby IK, mens IF Skjold Sæby også sidste år deltog. IF Skjold Sæby har meget imponerende kun lukket to mål ind på deres vej mod Final 4, mens FC Øresund er gået ubesejret hele vejen til Gigantium.

I U19 Drenge-rækken er det gensyn med to af sidste års U17-deltagere Lundergård IU og IF Skjold Sæby og selvfølgelig BSF, som er med for fjerde sæson i træk i U19-rækken, mens Jægersorg BK er ’den nye dreng’ i U19-klassen.

Hos kvinderne er det de regerende Danmarksmestre fra Fortuna Hjørring, med flere A-landsholdsspillere på holdkortet, som skal forvare titlen overfor BSF og de to Final 4-debutanter B1913 og B.93/HIK/Skjold.

I rækken for U18 Piger er Næsby BK, BSF og Brøndby IF, gengangere fra sidste år, hvor medaljerne blev fordelt i nævnte rækkefølge med guld til Næsby BK. Lyseng IF, som er den fjerde og nye deltager, er et relativt ubeskrevet blad i DBU’s Futsal historie, så de bliver sammen med de tre øvrige hold spændende at følge.

Læs mere om futsal og DM på www.dbu.dk/futsal

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold til DM i Futsal i Gigantium' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER