Basketball: Sæby håber på en lige kamp mod topholdet

Basketball: Sæby håber på en lige kamp mod topholdet

24. januar 2014 - kl. 15:37 - af

Saeby Basket med mascot_600x250Sæbys 1. division damer tager lørdag den 25. januar kl. 14 imod Skovbakken fra Århus. Skovbakken er med i toppen af divisionen, mens Sæby stadig holder til nederst i rækken.

Sidst de to hold mødtes blev det til en overbevisende sejr til århusianerne i et opgør, hvor Sæby virkede utrolig umotiverede i de første tre perioder. Først i sidste periode spillede Sæby lige op mod Skovbakken. Selv om Sæby stadig ikke har mulighed for at stille i stærkeste opstilling, vil hjemmebanefordelen dog nok gøre, at dette opgør vil blive mere lige end sidst.

Sæby stiller med følgende spillere:

4    Signe Brandt

7    Line Ypkendanz

10 Charlotte Simonsen

11 Louise Munch

12 Nina Munck

13 Henriette Sørensen

14 Christina Legaard

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Sæby håber på en lige kamp mod topholdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER