Så ruller bolden igen i Syvsten IF…

Så ruller bolden igen i Syvsten IF…

20. januar 2014 - kl. 11:41 - af

Syvsten flag_600x250Nu kalder endnu en sæson i Syvsten med udendørs fodbold, og alle i klubben er meget spændte på, hvad den vil bringe.

Der er hen over vinteren ansat ny førsteholdstræner, Mogens Sørensen, som kommer fra en lignende stilling i Flauenskjold. Mogens har en del års trænererfaring i forskellige klubber i oplandet, så det samarbejde ser klubben meget frem til. Derfor vil de gerne invitere til et spillermøde onsdag den 22. januar kl. 19.00 i Syvstenhallens cafeteria. Her er alle velkommen både gamle og nye spillere. Der vil man have muligheden for at møde Mogens, samt få at vide, hvad der vil ske i løbet af foråret af forskellige aktiviteter.

Standerhejsning vil i år blive afholdt lørdag den 15. februar kl. 13.30.

Bolden har ikke ligget helt stille henover vinteren i Syvsten. Der er blevet trænet indendørs hver onsdag aften med et meget fint fremmøde. Det har blandt andet resulteret i, at klubbens hold i b-rækken gik overbevisende igennem deres pulje med 12 sejre ud af 12 mulige. Så et stort tillykke til dem med oprykningen. De deltog efterfølgende i regionsmesterskaber, hvor det dog blev til 3 knebene nederlag. Der har desuden også deltaget hold i den lokale Lyngså turnering.

Bestyrelsen, Syvsten IF glæder sig til at se alle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så ruller bolden igen i Syvsten IF...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER