Skader kostede Sæby BK sejren på hjemmebane

Skader kostede Sæby BK sejren på hjemmebane

14. januar 2014 - kl. 11:52 - af

Saeby Basket med mascot_600x250Uheld rammer stadig Sæbys divisions damer. Denne gang var det en af Sæbys profiler Signe Brandt, der desværre måtte udgå af kampen med en skade i en ellers spændene kamp mod AUS fra Århus.

Første periode: Det var et afbudsramt Sæby hold, der stillede til hjemmekampen mos AUS denne weekend. Holdet mangler stadig flere af sine stamspilerne, som fortsat er på skadeslisten.

Sæby kommer meget fint fra start. Forsvaret står godt og gode bevægelser i angrebet gør, at Sæby kommer til mange skudchancer, som specielt Line Ypkendans og Signe Brandt udnytter i denne periode, som Sæby vinder den 13-7.

Anden periode: Udeholdet melder sig mere ind i kampen. De får ”lirket” Sæbys forsvar op og kommer til flere scoringschancer, som bliver udnyttet. Sæby svarer dog godt igen med scoringer, så holdene følges ad denne periode. Stillingen er så lige som 28-30 til gæsterne ved halvlegspause.

Tredje periode: Begge hold starter godt og frem til fjerde minut i perioden ved stillingen 32-34. Her bliver Sæby ramt af en skade. Sæbys profil Signe Brandt må udgå med en skadet ankel for resten af kampen. Der går nu nogle minutter før Sæby får omstillet spillet. Dette udnyttes af AUS, der bringer sig yderligere foran de næste par minutter med 32-42. Sæby kommer dog tilbage i kampen igen, men kan ikke hente det tabte ind igen, så ved periodens slutning er stillingen 42-52.

Sæbys spillere virker nu trætte. Opdækningerne i forsvaret er for løse, og for mange bolde mistes i angrebet. Det gør, at gæsterne nemt kan øge sit forspring og med kun tre minutter tilbage af kampen, fører de sikkert med 48-68. Sæby giver dog ikke op. I et sidste desperat forsøg prøver holdet med de sidste kræfter at presse modstanderne højt oppe på banen.  Sæby vinder de sidste tre minutter med 6-1, men slet ikke nok til at ”rokke” ved resultatet. Kampen slutter 54-69 til gæsterne AUS.

”Ærgerligt, at vi igen bliver ramt af en skade. Signe Brandt kommer vi nok til at undvære et stykke tid. Vi har denne sæson været ramt utroligt hårdt med skader. Dårligt nok bliver en spiller klar før en næste må holde pause. Vi må forsøge at klare os igennem denne sæson, så godt vi kan, men må også se i øjnene, at vi kommer til at tage til takke med en bundplacering i år”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Scoringer for Sæby: Henriette Sørensen 15 point, Line Ypkendanz 14, Louise Munch 10, Signe Brandt 8, Cathrine Frahm 5 og Nina Munck 2 point.

Serie 1. damer tabte også deres opgør mod AUS denne weekend, hvor kun første periode bød på spænding ved stillingen 8-11. Herefter stod der AUS på det meste. Sæbys Terrese Thode spillede dog en rigtig flot kamp og blev holdets topscorer med 8 point. slutresultatet blev 19-51 til AUS.

Serie 2 Herrer vandt, som eneste hold hjemme, over Aalborg BK med 55-31. Brian Pihl blev topscorer med 17 point.

Sæby – AUS  54-69

Periodecifre:

1      13-07

2      15-23

3      14-22

4      12-17

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skader kostede Sæby BK sejren på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER