Voerså IF vinder af Lyngså-turneringen

Voerså IF vinder af Lyngså-turneringen

13. januar 2014 - kl. 0:03 - af

Den traditionsrige herresenior-indefodboldturnering, Lyngså-turneringen, blev i weekenden 11. og 12. januar afviklet i Voersåhallen. 32 hold fordelt på 12 klubber i Østvendsyssel deltog i A, B og C klassen samt en Old Boys klasse.

Vinder af senior A blev Voerså IF. Sæby blev nr. 2, mens Syvsten 2 og 3 må en tur ned i senior B.

I senior B vandt Sæby 5 – 2 over Bangsbo i finalen. Begge hold rykker op i senior A, mens Voerså og Lyngså må en tur ned i senior C.

I senior C vandt Flauenskjold 7 – 1 over Dybvad i finalen. Begge hold rykker op i senior B.

I Old Boys rækken tog Lyngså Boldklub selv pokalen efter at have slået Sæby 8 – 3 i finalen.

Lyngså-turneringen er landets ældste indefodboldturnering med op- og nedrykning i forskellige klasser. Turneringen startede helt tilbage i 1968, hvor der blev lagt ud i den gamle idrætshal ved stadion i Frederikshavn. Efter nogle år blev turneringen flyttet til Syvstenhallen, og er nu flyttet for første gang til Voersåhallen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså IF vinder af Lyngså-turneringen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER