Vendsyssel-spiller med til VM i Serbien

Vendsyssel-spiller med til VM i Serbien

7. december 2013 - kl. 18:25 - af

Cheftræner for Vendsyssel Håndbold Lars Rasmussen var tirsdag en meget stolt mand, da han kunne overdrage sin brasilianske spiller Mariana Costa en glædelig nyhed. Hun er blevet udtaget til det brasilianske landshold og skal mødes med resten af til sit lands VM-trup i Serbien.

”Vi er som klub utrolig stolte over at landstræneren har kigget vores vej, og for Mariana bærer det nu frugt, at hun tog det store spring fra Brasilien til Vendsyssel”, skriver klubben i en pressemeddelelse.
Brasilien er i indledende gruppe med Danmark, og Mariana Costa kan derfor få lov til at vise hvad hun kan for det nordjyske publikum, der følger med på TV der hjemme.
Costas landsholdstjans betyder, at Vendsyssel Håndbold har valgt at flytte tre kampe i december til foråret 2014.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel-spiller med til VM i Serbien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER