Forsyningen holder priserne i skak

Forsyningen holder priserne i skak

7. december 2013 - kl. 9:32 - af

Frederikshavn Forsynings bestyrelse har nu godkendt priserne på de forskellige forsyninger for det kommende år. Endnu engang er det lykkedes på langt de fleste områder at fastholde eller sænke de nuværende priser. Kun på varmeområdet har Forsyningen måttet hæve taksten på grund af den pålagte forsyningssikkerhedsafgift.

Bestyrelsesformand Brian Pedersen glæder sig over, at de effektiviseringer, der løbende er foretaget i Forsyningen, endnu engang udmøntes direkte til forbrugerne i form af attraktive priser, der både lokalt og på landsplan er konkurrencedygtige.

For den private hustand falder prisen for transport af strømmen med 0,50 øre/kWh. Afledningen af spildevand samt prisen for vand er uændret i forhold til 2013. Varmeprisen stiger fra 540,00 kr./MWh til 607,50 kr./MWh.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen holder priserne i skak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER