Skovbakken var for stor en mundfuld for Sæby

Skovbakken var for stor en mundfuld for Sæby

28. oktober 2013 - kl. 14:32 - af

Sæbys 1 division damer tabte stort ude i turneringens anden runde til Skovbakken fra Århus.

Allerede efter første periode, kunne det ses, at denne kamp ville blive lige så svær, som forventet. Det var et stærkt spillende Skovbakken mandskab, der tog imod Sæby, som desværre manglede flere af sine skadede rutinerede divisionsspillere.

Første periode: Sæby er med de første par minutter af perioden ved stillingen 4-4. Derefter får hjemmeholdet let adgang til kurven. Sæbys forsvar virker ikke, som det skal, og angrebsmæssigt er det lige så slemt, så Skovbakken kan hente perioden sikkert hjem med 20-7.

Anden periode: Sæby starter noget bedre, end de sluttede første periode. Sæby scorer i de første par angreb og reducerer til 20-11, men skovbakken viser hurtigt, at de har meget mere at byde på og ”løber” igen fra Sæby. De kan gå til halvleg med en solid føring på hele 39-17.

Tredje periode: Selv om forsvaret bliver justeret, og der kommer mere bevægelse i angrebet, får Sæby en rigtig skidt start.  Hjemmeholdet får et ”run” på 8-0, inden Sæby finder vejen til kurven. Resten af perioden er det Sæbys Signe Brandt, der scorer 9 ud af de 11 point, Sæby får denne periode, så stillingen ved periodens slutning er 63-28.

Fjerde periode: Det ser meget slemt ud for Sæby op til sidste periode, men det bliver dog denne periode, som Sæby spiller bedst. Flere sæbyspillere finder nu vej til netmaskerne. Henriette Sørensen og Line Ypkendanz begynder nu at ramme fra distancen, men lige sent nok til Sæby kan bringe nogen som helst spænding ind i kampen, som Skovbakken fortjent vinder med 79-40.

“Vores spil bærer præg af, at spillerne ikke stoler på hinanden i forsvaret. Afstanden til angriberne er for store, og med så sikre skytter som Skovbakken råder over, bliver vi straffet prompte. I angrebet mangler vi bevægelse samt tålmodighed til at gennemløbe de systemer, vi har trænet op til kampen. Vi må nu hjem og arbejde videre med træningen, men allerede på lørdag skal vi møde Aalborg, som de sidste par sæsoner har været et af de stærkeste hold i turneringen, så det bliver en utrolig vanskelig opgave”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt og Henriette Sørensen 15 point, Line Ypkendanz 4, Nina Munck 4, og Jane Casper 2 point.

Serie 2 herrer tabte ude lørdag til Brønderslev med 55-50 efter en lige og spændende kamp. Jan Jensen blev topscorer med 17 point.

1 division damer                    Skovbakken – Sæby                   79 – 40

Periodeciffre:

1      20-07

2      19-10

3      24-11

4      16-12

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovbakken var for stor en mundfuld for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER