Livskvalitet, og hvad er så det?<br>…

Livskvalitet, og hvad er så det?

30. september 2013 - kl. 8:02 - af

Det er overskriften, når Lone Hertz holder foredrag og lægger op til diskussion ved en fælleskirkelig aften i Sæby baptistkirke tirsdag d. 1. oktober kl. 19.30. Entrebilletter á 100 kr. kan købes ved indgangen.

Volstrup og Sæby Folkekirker og Sæby Baptistkirke er arrangører.

En kommentar til “Livskvalitet, og hvad er så det?
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Livskvalitet, og hvad er så det?
…”

  • Det blev en fantastisk god aften. Lone Hertz var i topform – hun leverede TRO HÅB og ikke mindst KÆRLIGHED og så viste hun os stort skuespilleri. Hun fik prikket os alle indtil flere steder og vi tog hjem med ny viden om livskvalitet og livsglæde.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Livskvalitet, og hvad er så det?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER