IF Skjold tabte duellen om 4. pladsen

IF Skjold tabte duellen om 4. pladsen

30. september 2013 - kl. 8:46 - af

Lørdag spillede IF Skjolds Jyllandsserie på hjemmebane mod nedrykkerne fra Danmarksserien, Aalborg Freja, der inden lørdagens kamp, lå lige under hjemmeholdet i tabellen. Lørdagens kamp var dermed en direkte duel om den vigtige 4 plads, der giver adgang til slutspillet om oprykning til Danmarksserien.

Desværre for Skjold var det ikke denne lørdag, hvor tingene skulle lykkedes, som det var tænkt i det taktiske oplæg. Med en nøglespiller ude allerede inden dommerens startfløjt, skulle det vise sig at være mere end en svær opgave for hjemmeholdet at styre spillet, som det var ønskeligt.
Et dygtigt spillende mandskab fra Aalborg Freja, viste sig at være en stor mundfuld for hjemmeholdet, der ikke havde mange chancer de første 45 minutter, hvilket Aalborg Freja udnyttede, og derfor med en af de få chancer bragte sig i spidsen inden halvleg. Bedre blev det ikke i 2. halvleg, da endnu en nøglespiller fra Skjold måtte blive ude efter pausen med en fiber. Dette gjorde det taktiske oplæg til en umulig opgave, og desværre kunne et dygtigt spillede mandskab fra Aalborg udnytte de chancer, de havde, til slutresultatet 4-1 i Aalborgs favør.

Dermed overtager de den vigtige 4. plads i jyllandsserien og Skjold må igen i arbejdstøjet for at vinde det tabte tilbage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold tabte duellen om 4. pladsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER