Vind en IPad til Dybvad Erhvervsmesse i weekenden

Vind en IPad til Dybvad Erhvervsmesse i weekenden

27. september 2013 - kl. 15:55 - af

Dybvad Boldklub og alle udstillerne på Dybvad erhvervsmesse er i fuld gang med opstillingen til weekendens messe, og de forskellige stande begynder nu at tage form. Hele ugen har frivillige lagt tæpper på, stillet messevægge op og installeret strøm på de forskellige stande. Desuden er der blevet malet messevægge de sidste dage, så der i dag fredag ”kun” mangler opstilling på de forskellige stande – hvilket udstillerne selv står for.

I år er der lavet en konkurrence på indgangsbilletterne til Dybvad Erhvervsmesse, hvor man kan være heldig at vinde en I-PAD, som er hovedgevinsten

Eller 2. og 3. præmien, som er hhv. en Scansonic CB Table radio og en Soundlink Mini fra Bose (højttaler til Smartphone).

Messen åbner lørdag den 28. september kl. 13.00.

I løbet af messen, vil der desuden også blive trukket gevinster på indgangsbilletterne, som er sponseret af udstillerne. En del udstillere har også en konkurrence på deres stand.

Som noget nyt har Dybvad Boldklub i år også deres egen stand, hvor man kan se hvad boldklubben kan tilbyde. Her er der også en konkurrence, hvor man kan vinde 5 x 2 håndboldbilletter til Aalborg Håndbolds Herrer i Gigantium.

Dybvad Boldklub håber, at mange vil svinge forbi Dybvad-Hallen og se på alle de fine stande, og udstillerne har helt sikkert nogle gode messetilbud, som er værd at se nærmere på.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vind en IPad til Dybvad Erhvervsmesse i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger