2 lokale kandidater til Årets Unge Erhvervsleder

2 lokale kandidater til Årets Unge Erhvervsleder

16. september 2013 - kl. 10:08 - af

Kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland er i fuld gang.

Årets Unge Erhvervsleder adskiller sig fra andre priser ved at fokusere på mennesket frem for økonomiske præstationer. Personligt engagement, medarbejderengageret, ansvarlig, udviklende og helt menneske er nogle af de punkter som der bliver fokuseret på ved kåringen.

Brian Fabricius, direktør på Hotel Viking og Mads Andersen, direktør i Nordtronic er blevet indstillet til den fornemme pris.
Om Brian Fabricius skriver indstilleren blandt andet: ”…det betyder på ingen måde at han er en solorytter. Brian Fabricius lytter til kollegers idéer og involverer dem i egne – lader dem tage medejerskaber…

Om Mads Andersen fortæller indstilleren: “…Mads fortjener denne nominering grundet det indlevelse han har i alle aspekter af firmaets afkroge og den evne han har til at se løsninger og resultater selvom der er nederlag og udfordringer…

Kåringen foretages af et uafhængigt dommerpanel, som vurderer de ca. 20 indstillede fra Region Nordjylland. Kåringen finder sted den 24. oktober 2013 i Kuppelsalen i Aalborg.

——-

– JCI har siden 1995 kåret Årets Unge Erhvervsleder, en hyldest til en ung erhvervsleder i Danmark, der har gjort noget særligt for sin virksomhed, medarbejdere og omgivelser. Det er tredje år Årets Unge Erhvervsleder afholdes i Nordjylland.

– JCI (Junior Chambers International) er et verdensomspændende netværk for unge mellem 18 og 40 år, med 60 afdelinger nationalt, og mere end 200.000 medlemmer på internationalt plan. Læs mere på: www.jci.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '2 lokale kandidater til Årets Unge Erhvervsleder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER