Skattestigning på vej i Frederikshavn kommune

Skattestigning på vej i Frederikshavn kommune

13. september 2013 - kl. 14:59 - af

Politikkerne i Frederikshavn kommune lavede i 2011 et forlig, der går ud på, at søge om lov til igen i år at hæve skatten med 0,6 procent, som hvis der bliver givet lov, vil skaffe 50 mill. kr. til kommunekassen.

Frederikshavn kommune, er den eneste kommune i Nordjylland, der har søgt, mens der i resten af landet, kun er yderligere 5 kommuner, der har søgt, fortæller P4Nord.

Forrige år blev skatten hævet med 0,4 procent, og Borgmester Lars Møller siger til Altinget.dk, at det er det faldende befolkningstal, der presser kommunens økonomi, samtidig med at gælden stiger, og likviditeten er en af de mest pressede i landet.

”En skattestigning i et valgår, er aldrig rart, og selvom det ikke er behageligt for mig som venstremand, at gøre det her nu, så holder jeg naturligvis den aftale, vi lavede i 2011 om at hæve skatten med i alt 1 procent”, siger Lars Møller.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skattestigning på vej i Frederikshavn kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER