Bluesmusik trak fuldt hus<br>…

Bluesmusik trak fuldt hus

12. september 2013 - kl. 0:01 - af

Det er bestemt ikke sidste gang, vi binder an med sådant et arrangement, men vi har da også prøvet det et par gange før. Med den opbakning, vi har fået her i aften, så tør jeg godt love, vi har mod på meget mere, så jeg er sikker på, der også bliver en koncert til næste sensommer.

Det var formanden for Voerså Bluesklub, Carsten Gade, der sagde disse ord, da han lørdag aften 7. september bød velkommen, til de 150 fremmødte, der fyldte foreningsteltet på Voerså Stadion. Bluesklubben var arrangør af arrangementet i samarbejde med Voerså IFs Venner.

De verdenskendte bluesmusikere H. P. Lange, Hugo Rasmussen og Troels Jensen har før besøgt byen med stor succes, og det blev det bestemt også denne gang. Publikum lyttede og nikkede anerkendende, da musikerne tog fat på bluesmusikken, der oprindelig kommer fra Afrika, men som senere gennem årene er blevet videreudviklet i de amerikanske sydstater, og for nogle er den slags musik det, der foretrækkes i dag.

Inden koncerten gik i gang, havde publikum nydt en rigtig god gang Chili Con Carne med tilhørende flutes og salater, og da det var tid at gå hjem, blev der ”fodret” af med pølser og brød.

Regnskabet er på nuværende tidspunkt ikke gjort op, men der bliver da et pænt overskud til ungdomsarbejdet i Voerså IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bluesmusik trak fuldt hus
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER