Politiet på sele- og mobilkontrol hele denne uge

Politiet på sele- og mobilkontrol hele denne uge

10. september 2013 - kl. 11:49 - af

Fra i mandags og til søndag den 15. september 2013 gennemfører politiet en landsdækkende målrettet indsats mod manglende anvendelse af sikkerhedssele og brug af mobiltelefon under kørslen samt uopmærksomhed i trafikken.

Kør bil, når du kører bil
Den målrettede indsats mod uopmærksomhed i trafikken støtter op om Rådet for Sikker Trafiks kampagne ”Kør bil, når du kører bil”. Kampagnen havde premiere den 24. september 2012, og sætter fokus på uopmærksomhed i trafikken.

Uopmærksomhed kan være flere ting f.eks. læse/skrive sms’er bag rattet, men også indstilling af GPS, samle ting op fra gulvet i bilen, tage sig af urolige børn eller være stresset og have tankerne et andet sted, når man sidder bag rattet. Kampagnen støttes af en landsdækkende presseindsats, TV-spots mv. ”Kør bil, når du kører bil”. Se mere på www.sikkertrafik.dk.

Europæisk færdselssamarbejde
Desuden indgår kontrollen mod manglende anvendelse af sikkerhedssele og anvendelsen af håndholdt mobiltelefon i rækken af de fælleseuropæiske færdselskontroller, der arrangeres af det europæiske færdselspolitisamarbejde TISPOL. Læs mere om samarbejdet på www.tispol.org.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet på sele- og mobilkontrol hele denne uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER