Vi må selv tage hånd om vore unge

Vi må selv tage hånd om vore unge

9. september 2013 - kl. 12:43 - af

Godt 42.000 unge arbejdsløse på kontanthjælp – det burde være strafbart. Hvad gør regeringen – ja hvad gør de – de har lavet en 2020 plan og så må vi se, hvad der sker.

Vi som kommune er ansvarlig for at vore unge får en god start i livet Det kan være svært -når tiderne ikke arter sig – men derfor skal vi jo ikke ligge på den lade side.

Liste H mener, at alle unge på og lidt ældre på kontanthjælp skal tilbydes beskæftigelse i f.eks naturplejen som deltid og dertil et kursusforløb, der afpasset efter den enkeltes behov evt. kan kompensere for måske knaps så gode faglige kompetencer – det kunne evt. være fysisk genoptræning eller lignende – men alt i alt en 37 timer uge med fornuftige gøremål. Mange af de unge mangler færdigheder helt basale færdigheder i dansk og regning – hvis de alligevel skal være på kontanthjælp kan de lige så godt også lære lidt. Det er en som sagt en forbrydelse at give de unge lov til at spilde deres tid.

VI har ikke flere unge på kontanthjælp her i byen, end at vi kan tage dem i hånden hver og en – det burde vi gøre – for vor skyld og for deres.

Med venlig hilsen

Per Kempff-Nordkap
www.liste-h.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi må selv tage hånd om vore unge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER