Målfest på Sparekassen Vendsyssel Arena

Målfest på Sparekassen Vendsyssel Arena

9. september 2013 - kl. 9:10 - af

Lørdag var der atter hjemmekamp for Skjolds Jyllandsserie herre. Dagens modstander var Løgstør, som bestemt ikke var kommet til Sæby for at sætte point til på denne måske sidste sommerdag. Hjemmeholdet var også tændt på opgaven, og det blev derfor en flot og meget underholdende kamp med alle de aspekter en kamp skal rumme.

Lidt ærgerligt var der ikke helt det antal tilskuere på lægterne, der plejer på Sparekassen Vendsyssel Arena. Måske pga. 7-9-13 datoen, med masser af bryllupper overalt, eller måske bare fordi der netop denne dag var rigtig mange andre arrangementer i byen.

Da kampen kl. 13.30 blev fløjtet i gang, var det Løgstør, der kom bedst fra start og formåede gennem de første 20 minutter at ligge pres på Skjold højt oppe på banen. Alligevel var det hjemmeholdet, der fik den første bold i nettet, da Daniel Overlade gjorde det til 1-0 efter en halv time. Herefter udviklede kampen sig til en sand målfest med scoringer på skift. For Skjold var det Patrick Hoffmann, der scorede mål nummer 2 og Jens Lorenzen mål nummer 3, men Løgstør fulgte godt med og desværre måtte hjemmeholdet se sig slået 4-3, da dommerens fløjte lød, efter en som før nævnt, rigtig god fodboldkamp.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Målfest på Sparekassen Vendsyssel Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger