Hundeskoven i Gybels plantage indviet

Hundeskoven i Gybels plantage indviet

9. september 2013 - kl. 7:16 - af

Søndag den 8. september var der indvielse af hundeskoven i Sæby i Gybels plantage. Her var der mødt masser af mennesker, og ikke mindst hunde, op for sammen med formanden for Teknisk Udvalg i Frederikshavn Brian Pedersen at indvie hundeskoven.
Brian Pedersen fortalte om hundeskoven:  “Der er lige åbnet en hundeskov i Elling med stor succes. Så blev det Sæbys tur, og det bliver måske en endnu større succes og næste hundeskov bliver så i Frederikshavn.”

Skal en hundeskov indvies, skal det naturligvis være en hund, der ”klipper” den røde snor, og i dag var det Schæferen Bimse, der fik det ærefulde hverv. Snoren blev bidt over på bedste vis, og så gik det ellers løs i skoven.

Samtidig var det ”Naturens Dag” i Danmark, og Sæby & Omegns Jagtforeningen var også til stede. De gjorde klar til grill, og det hele blev på behørig vis indledt med jagthorn fanfare.
Området i Gybels Plantage, hvor hundeskoven nu ligger, har tidligere været anvendt af Jagtforeningen, men formanden for foreningen, Erik Schack, er godt tilfreds med at området nu er indrettet til hundeskov.

2 kommentarer til “Hundeskoven i Gybels plantage indviet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Hundeskoven i Gybels plantage indviet”

  • Tusind tak til Park og Vej. I har lavet et rigtig flot arbejde og dejligt at hundene kan få slukket tørsten, efter en luftetur!

  • Dejlig hundeskov. Men kunne der dog ikke blive sat hegn op omkring den sø. Ikke rart at få en (vandglad) hund med hjem der er fuldstændig sort og stinkende.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hundeskoven i Gybels plantage indviet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER