Upcoming nordjysk musikaften i Det Musiske Hus

Upcoming nordjysk musikaften i Det Musiske Hus

5. september 2013 - kl. 16:09 - af

Fredag den 13. september er der fokus på de lokale musik talenter i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Denne aften gæster de nordjyske sangskrivere Gregers Løvendahl Mogstad og Renée Søndergaard nemlig den store sal, og spiller med hvert sit orkester en dobbelt koncert. DMH har valgt at lægge fokus på lokale navne, og støtter op om de to kunstnere der hver især har gang i spændende projekter.

I Januar 2013 udgav Gregers L. Mogstad, der oprindeligt er fra Sæby, CD’en “Impossible” på sit eget pladeselskab Soul Samourai Records, og har siden da turneret Danmark rundt med 50 koncerter på lidt over et halvt år. Koncerten på fredag bliver den sidste i en lang sommerturné hvor bl.a. Århus jazz festival, Egholm Festival og Drop Inn i København er blevet besøgt. Når der optrædes er det med stort orkester i bedste James Brown stil med 11 mand på scenen. Her er både trompeter, korpiger og orgel med. Genren er en blanding af soul, funk, rock og pop, alt sammen original musik.

Renée Søndergaard udgav i december 2012 sin anmelderroste debut-EP ”Not Here For Love”, og blev i januar tildelt Spar Nord’s Kulturpris for sit arbejde som sanger og sangskriver. Hun er en spændende og iørefaldende kunstner og hun besidder en stor vilje til at finde og følge sit eget personlige udtryk, og med hendes personlige stemme får man en klar fornemmelse af, at hun har noget på spil.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Upcoming nordjysk musikaften i Det Musiske Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER