Sæby Bio’s første arrangement i denne sæson

Sæby Bio’s første arrangement i denne sæson

5. september 2013 - kl. 9:51 - af

Tirsdag den 10. september kl. 19.00 får Sæby Bio besøg af en af Danmarks absolut mest kendte kulturfolk Adrian Hughes. Sæby Bio har et omfattende program denne sæson, der bl.a. byder på et burmesisk kulturarrangement, filmvisning med kulinariske overraskelser (herunder bl.a. ølsmagning) og en masse fantastiske film, bl.a. en af de mest populære film i 2012 ”De urørlige”.

Adrian Hughes er DR’s markante kulturvært. Født i Wales i 1962 af en dansk mor med en walisisk far, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1987. Hughes har brugt alle lejligheder til at bemægtige sig kulturområderne i de medier, han er kommet i nærheden af, lige fra ungdomsprogrammet P4 i P1, TV2 Lorry og DR2, som han har arbejdet på siden 1996. Seerne kender ham primært fra Danmarks Længst Løbende TV-Kulturprogram Smagsdommerne, som rullede over skærmene første gang i januar 2005. I dag sendes det på DR’s kultur- og historiekanal DR K, hver tirsdag kl. 21.00. Herudover har han de sidste 4 år sammen med kulturnyts Tore Leifer præsenteret Kunstquizzen på DR K, hvor seerne og quizdeltagerne med blandet fornøjelse har iagttaget ham mime verdenskendte kunstværker og enkelte bygninger, selv er han f.eks. meget stolt af at have mimet såvel Keopspyramiden og Taj Mahal, så deltagerne kunne gætte det.

Se programmet for den kommende sæson her:  Sæby Bio – Program 2013-14

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Bio’s første arrangement i denne sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER