Ny indehaver af klubrekord i Dybvad Boldklub

Ny indehaver af klubrekord i Dybvad Boldklub

3. september 2013 - kl. 0:03 - af

Søndag den 1. september slog Dybvad Boldklub Serie 4’s målmand, Alex Jensen, klubrekorden for flest spillede førsteholdskampe. Hele 443 kampe er målmanden noteret for, og dermed passerer han Søren Peter Bocks mangeårige rekord på 442 spillede kampe.

Forud for kampstart blev Alex Jensens præstation markeret med overrækkelse af champagne og en til lejligheden fremstillet målmandstrøje, og efter kampen var det talstærkt fremmødte publikum indbudt til et traktement i klubhuset, hvor holdets anfører, Kristian Birkkjær, og tidligere træner Lynge Jensen holdt taler for jubilaren.

Desværre lykkedes det ikke for den jubilerende målmand at holde buret rent for Dybvad Boldklub mod et hårdt spillende F.C. Ljiljan fra Aalborg, der vandt kampen 4-2 trods adskillige klasseredninger af Alex Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny indehaver af klubrekord i Dybvad Boldklub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER