Topplacering til IF Skjold efter hjemmesejr

Topplacering til IF Skjold efter hjemmesejr

2. september 2013 - kl. 8:49 - af

Lørdag var det igen blevet tid til fodbold i Jyllandsserien på Sparekassen Vendsyssel Arena. Hjemmeholdet Skjold fik besøg af Lindholm IF, der i tabellen lå på niveau med hjemmeholdet inden lørdagens opgør.

Det var da også Lindholm, der kom bedst fra start og styrede kampen de første 12-15 minutter, inden hjemmeholdet efter 17 minutter havde den første chance på hovedstød lige over mål. Herefter var det som om Skjold fik bedre fat i kampen, og efter 26 minutter kunne de velfortjent løfte hænderne over hovedet, da et skud på mål blev rettet af og gik i nettet bag en chanceløs målmand hos udeholdet fra Lindholm.
Ovenpå denne forskrækkelse fik Skjold yderligere to friløbere, hvor det burde være blevet til mål, men desværre manglede det sidste og pausestillingen var derfor fortsat 1-0.

I anden halvleg lykkedes det gæsterne efter 13 minutter, hvor kampen havde bølget frem og tilbage, at udligne direkte på hjørnespark med hjælp fra vinden til 1-1 bag en chanceløs Stefan i Skjolds mål.
Herefter var opgøret helt åbent, men igen var det hjemmeholdet, der formåede at være farligst, hvilket efter hjørnespark i det 38. minut resulterede i mål, da Jakob Christensen under tumult i feltet fik sparket bolden via en modstander i nettet bag målmanden fra Lindholm.

Yderligere fik Skjold to store chancer, der igen endte i ingenting, men som kunne have lukket kampen. Lindholm derimod lod dommerens kendelser gå sig så meget på, at det i de sidste 15 minutter udløste ikke færre end tre advarsler for brok, og som om det ikke var nok, måtte også træneren i den sorte bog, efter kampen var fløjtet af, ligeledes for at brokke sig over dommerens kendelser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Topplacering til IF Skjold efter hjemmesejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER