Apoteket informerer om vitaminer

Apoteket informerer om vitaminer

1. september 2013 - kl. 0:03 - af

Sommeren er ifølge kalenderen ovre, og dermed den tid på året, hvor vi får mest lys og frisk luft. Efterårets og vinterens mørke og til tider triste vejr står og banker på døren. Det betyder også, at adgangen til friske råvarer, der bugner af vitaminer daler. Det bliver måske lidt mere ensidig kost mange får lavet til den travle hverdag, måske forfalder man lidt for ofte til at hente en pizza eller en hurtig færdigret. Mange enlige og især ældre har ofte ikke den store lyst til at lave forskellig mad, således kroppens behov for vitaminer og mineraler bliver dækket. Det kan derfor være en god forsikring, at tage den daglige vitamintablet. Moderne vitaminer er afstemt efter de anbefalinger, som myndighederne har lavet, og der findes forskellige sammensætninger til børn, unge, yngre voksne og ældre voksne, desuden er der præparater til mennesker der har et særligt behov. Senest er der kommet en vitamintablet, som foruden vitaminer og mineraler også indeholder mælkesyrebakterier, en blanding, der ud over at dække vitamin- og mineral behovet, tillige støtter immunforsvaret.

Spørg på apoteket efter det præparat, som passer til netop dig og din familie.

God week-end.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket informerer om vitaminer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER