Linnemann er på startlisten til Dansk rallycross festival

Linnemann er på startlisten til Dansk rallycross festival

21. juli 2013 - kl. 9:14 - af

I den kommende weekend er der Motorsports festival på Ørnedalsbanen i Sæby. Dette er en årligt tilbagevendende begivenhed, og er Danmarks største off road arrangement, med et utal af tilskurer. Der dystes i Rallycross, crosskart og folkerace, over de 3 dage som festivalen løber af stablen.

Ulrik Linnemann, som ellers kun optræder i Europamesterskabet for Rallycross super1600 klassen, er at finde på startlisten sammen med 19 andre i klassen. Så hvis man er til rallycross, er dette er den eneste gang man kan opleve Ulrik og hans team i aktion på Dansk grund i 2013.

Udover at se EM køreren som lige pt. indtager en andenplads i Europamesterskabet, på banen. Kan man også opleve ham på scenen – hvor han holder foredrag om hans karriere, og hvordan han er kommet den lange vej fra ungdoms folkerace, og til professionel EM rallycross.

Det plejer at være et yderst perfekt og velarrangeret arrangement, kommer det fra Ulrik. Og da det passer med at der er sommerferie fra vores travle EM kalender, var det nærliggende at skrive sig på deltagerlisten i denne weekend. Teamet og jeg glæder os meget til at se alle de Danske rallycross fans, og selvfølgelig at give fuld gas på banen i Sæby! Der er en del Norske kører tilmeldt også – så der bliver med garanti race for alle pengene. Så kom til Sæby d. 26. Og 27 Juli, og oplev rallycross på nærmeste hold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Linnemann er på startlisten til Dansk rallycross festival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER