En ny handicappolitik bliver til<br>…

En ny handicappolitik bliver til

27. juni 2013 - kl. 17:41 - af

Frederikshavn Kommune er i gang med udarbejdelsen af en ny handicappolitik i kommunen og har derfor brug for borgernes bidrag.

For at sikre, at handicappolitikken bygger på det bedst mulige grundlag og er nærværende for alle i kommunen, vil Frederikshavn Kommune gerne høre borgernes ønsker, forventninger og ideer til en ny handicappolitik.

Arbejdet med en ny handicappolitik er forankret i en fokusgruppe nedsat af Socialudvalget. Fokusgruppen består af socialudvalgsformand Peter Nielsen og socialudvalgsmedlemmer Birgit Hansen og Christina Lykke Eriksen. Politikken udarbejdes i samarbejde med Handicaprådet og primære interessenter i kommunen.

Fokusgruppen hører meget gerne fra borgere, der har ønsker til indholdet i den ny handicappolitik. Der er ingen krav til formen af bidragene og ønskerne kan spænde fra overordnede indsatsområder til konkrete indsatser, som kan gøre en forskel.

Handicappolitikken skal være retningsgivende for Frederikshavn Kommunes indsats på handicapområdet og vil samtidig fungere som den platform, der skaber mulighed for dialog mellem kommunens borgere, relevante interesseorganisationer, kommunale medarbejdere og politikere omkring handicapområdet.

Bidrag til den ny handicappolitik bedes sendt til handicappolitik@frederikshavn.dk.

Har du spørgsmål til udarbejdelsen af politikken kan de ligeledes stilles ved at skrive til denne mailadresse.

Sammen skaber vi en bedre handicapindsats i Frederikshavn Kommune.

For yderligere information kan socialudvalgsformand Peter Nielsen kontaktes på tlf. 40 14 79 17.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En ny handicappolitik bliver til
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER