Skjolds Jyllandsseriehold spiller opvisningskamp

Skjolds Jyllandsseriehold spiller opvisningskamp

25. juni 2013 - kl. 0:03 - af

Skjolds førstehold spiller igen i efteråret i Jyllandsserien. Frem mod den nye sæson møder holdet et udvalgt hold bestående af spillere fra blandt andet Flauenskjold, Asaa, Lyngsaa, Hjallerup og Brønderslev. Kampen spilles på Flauenskjold Stadion onsdag den 26/6 klokken 19.00.

Inden kampen spiller Skjolds U/13 M forkamp mod Flauenskjolds U/13-hold, hvor der er kampstart klokken 17.45.

– Vi håber at se mange tilskuere fra lokalområdet til en hyggelig aften i Flauenskjold, slutter Jens Lorenzen fra IF Skjold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds Jyllandsseriehold spiller opvisningskamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER