Nye spillerdragter til Lyngså Boldklub

Nye spillerdragter til Lyngså Boldklub

23. juni 2013 - kl. 0:07 - af

Lyngså Boldklubs to herresenior-fodboldhold, der til daglig spiller i serie 4 og 6 har fået nye spillerdragter.

Dragterne er finansieret gennem sponsorerne Nordjyske Bank, Sæby Lastvognsopbygning, Realmægleren Sæby, Dybvad Stålindustri, Søren Jensen A/S, Super Best, A 10 Auto, Anjas Hairdesign, Sæby, XL Byg, Lyngså, Solsbæk Stendal, Sæby Budservice, Voerså VVS og Kloak, Beierholm, Købmandsgården, Lyngså og Syvsten Kro og Motel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye spillerdragter til Lyngså Boldklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER