Lyngså markedsrevy lader op til fest

Lyngså markedsrevy lader op til fest

21. juni 2013 - kl. 15:41 - af

Vi ankommer til et hemmeligt sted et godt stykke vej væk fra Lyngså. Vi banker på døren, og en venlig stemme lyder. – Kom indenfor, og behold skoene på.  Vi dapper indenfor gennem en lille entré og ind i stuen. I stuen er halvmørkt, på grund af gardinerne er rullet for, for at dæmme op for den skarpe sol, men vinduerne står i hak, og der er varmt herinde. På bordet flyder der alskins ting og sager som masser af papirark plus en kande vand, sodavand og et par øl. Ved bordet sidder 5 personer og terper tekster. Det er markedsrevyens 5 ”skuespillere”, der skal på scenen fredag 28. juni, i det store markedstelt på Lyngså Stadion, og som har ”gemt” sig, de sidste dage for simpelthen at få fred til at koncentrere sig om, hvad det hele drejer sig om.

Tekstforfattere er Conny Thomsen og Michael Schioldan, begge Voerså, og sidstnævnte er også instruktør. Lokalrevyen med stort tryk på lokal består af 12 numre, der tager omkring en times tid plus en pause, hvor publikum kan få forfriskninger. Selv om det er en lokalrevy, lover aktørerne, at den er hylende morsom, og det betyder absolut intet, at man ikke har kendskab, til de personer, der får en tur i revyens høvlebænk.

– Vi skal bare lige finpudse forestillingen, og så kan jeg godt love jer for, vi er klar. Der er ganske vist nogen, der får et par på hatten og sikkert vil gå lidt duknakket hjem fredag aften, men her skal man lige huske på, at vi gør det for sjovs skyld – og ikke mindst for at publikum får en på opleveren, og så har man jo kun det sjov, man selv laver, er der nogen, der siger.

Det er tungeste aktør på vægtskålen – omkring 140 – 45 kg, Ib Thomsen, der udtaler sig, alt imens han gør klar til fotografering i haven. Han skal bære en knaldrød t-shirt med nummer 16, men det kniber lidt med at komme i den, men det lykkedes, og den blev bestemt også fyldt ud til bristepunktet.

– Århhh, det var bare fordi, jeg fik vendt den forkert, undskylder Thomsen sig. – Nu kom nummeret foran, men skidt da med det. Vi fotograferer alligevel, sluttede han.

Aktørerne er de samme, som har været på markedsscenen i flere år, nemlig Tinna Knøsen, Bente Thomsen, Søren Sig, Poul Erik Ottosen og Ib Thomsen. De skal godt nok være oppe på mærkerne, for de sidste to år, har de virkelig oppet sig og scoret adskillige point blandt publikum, så det bliver svært at slå endnu større knuder op i år. Til gengæld kan aktørerne glæde sig over, der med ”næsten markedsgaranti” bliver fuldt hus i teltet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså markedsrevy lader op til fest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER