Foråret hos spejderne blev fejret med fest

Foråret hos spejderne blev fejret med fest

20. juni 2013 - kl. 15:17 - af

Knud Søhane spejderne i Voerså er klar til at holde sommerferie. De sluttede et fantastisk forår af med en kæmpe grill fest, hvor forældre og søskende også deltog.

”Vi var ca. 70 mennesker og spejderpladsen osede af sommervarme, hygge og lidt røg fra grill og bål. Der blev spist den medbragte mad, mens snakken gik, og de hurtige var straks i gang med diverse forskellige underholdende ting, som man kunne prøve. De ting hvor der indgik vand havde stor tiltrækningskraft, og mange blev kølet lidt ned i sommervarmen”, fortæller Leder Marianne Christiansen.

Desserten var pandekager over bål, og popcornene spruttede på livet løs.

Nu er der så ferie for spejderne helt indtil den 20. august, men forude venter et spændende efterår. Der skal være oprykning blandt spejderne, som bliver markeret den 27. august. Og senere skal de fejre “Knud Søhanes” 30 års jubilæum. I november skal uhyggen brede sig, når de skal på Halloween lejr, så der er bare så mange ting at glæde sig til i efteråret.

Skulle der være nogen, som sidder og tænker de godt kunne tænke sig at være med, så er alle store som små meget velkommen i deres spejdergruppe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foråret hos spejderne blev fejret med fest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER