Stafet for Livet byder på underholdning for alle aldre

Stafet for Livet byder på underholdning for alle aldre

12. juni 2013 - kl. 9:50 - af

Der ventes et rekordstort antal deltagere ved Stafet for Livet på Knivholt i den kommende weekend. På nuværende tidspunkt er der tilmeldt ikke mindre end 19 hold med 450 deltagere. Dertil kommer 71 Fightere, som alle er tidligere eller nuværende kræftpatienter. ”Vi er utrolig glade for den store opbakning fra både deltagere – og også fra de mange virksomheder og privatpersoner, som på forskellig vis støtter stafetten” siger formand for styregruppen Aase Lindbøgh Nielsen. ”Arrangementet åbnes officielt af Birgitte Nielsen (Leder af Hospice Vendsyssel i Frederikshavn) lørdag kl. 10.30 og varer frem til søndag kl. 10.30. Alle er velkommen til at kigge forbi og være med en time eller to eller måske hele døgnet” slutter Aase Lindbøgh Nielsen.

Gennem det døgn stafetten varer, er der et stort og varieret underholdningsprogram, som bl.a. byder på Louise Lula m. band, Mathias Højbjerg Madsen, Musikkorps Sæby og MGP vinderne fra Ungdomsgården Hånbæk. Udover musikalsk underholdning er der også mulighed for at se mavedans, deltage i fælles Zumba, og hele lørdag eftermiddag er der en række aktiviteter specielt rettet mod børn. Når mørket falder på, bliver der en lysceremoni, hvor der tændes lysposer til minde om dem, der tabte kampen – og til støtte for dem, der kæmper mod kræften. Lørdagens program rundes af med ”Rødder og Vingers” store lysshow. Det fulde program kan ses på www.stafetforlivet.dk under Frederikshavn.

En kommentar til “Stafet for Livet byder på underholdning for alle aldre” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stafet for Livet byder på underholdning for alle aldre”

  • Conny Egeborg

    Skulle der være nogen der har fået lyst til at deltage en time eller to eller mere, skal I være velkomne til at deltage på vores hold “Os fra Sæby”.
    Vi løber for alle dem der kæmper mod kræft, dem der vundet kampen og dem der har tabt kampen.

    Så kom og vær med til nogle festlige timer….

    Conny Egeborg

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet byder på underholdning for alle aldre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER