Overliggeren sad i vejen for den 2. hjemmesejr på en uge

Overliggeren sad i vejen for den 2. hjemmesejr på en uge

11. juni 2013 - kl. 0:09 - af

Skjolds Jyllandsserie fik meget ros for den sidste hjemmekamp, men desværre fortsatte de gode takter ikke i den 3. hjemmekamp på bare 8 dage.

En sløj indsats fra kampens start gav bundholdet fra Frederiks blod på tanden, og de fik da også pulsen op hos både hjemmeholdet og tilskuerne med et skud på træværket inden dommeren kunne fløjte første halvleg af.

En bedre start på anden halvleg fik optimismen til at stige, og da Skjold efter 19 minutter blev tilkendt et straffespark, blev det hele pludselig meget lettere, eller gjorde det? For med et skud på overliggeren fra den ellers normalt træfsikre Jens Lorenzen, blev det desværre til en målløs opgør, som gæsterne bestemt kunne være mest tilfredse med.

Næste opgør er på udebane mod Thisted, en kamp som kan blive en noget større, men bestemt også anderledes mundfuld for Skjolds Jyllandsserie herre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overliggeren sad i vejen for den 2. hjemmesejr på en uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER