Ordet er frit: <br>Grund til ros

Ordet er frit:
Grund til ros

10. juni 2013 - kl. 0:07 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Kim Birk Larsen, Byrådskandidat (S) i Frederikshavn Kommune.

Folkeskolereform: Der er stor grund til ros. Ros til Venstre, for at kappe båndet til De Konservative efter deres mediestunt, og for at tage ansvar i et stort forlig. Men der er endnu større grund til at rose undervisningsminister Christine Antorini og Socialdemokraterne, der magtede at ændre folkeskolen efter halvandet år i regering – noget, som VK-regeringen ikke rørte med en ildtang i deres ti år som regering. Da forliget blev underskrevet den 7. juni, blev Socialdemokraterne det parti, der har gjort og kæmpet mest for, at en god folkeskole forhåbentligt bliver endnu bedre. Hos Socialdemokraterne har vi måttet sluge mange og store kameler i regeringen. Men når det kommer til folkeskolereformen blandt andet, hæver vi armene i vejret, knytter næverne og siger ”Godt gået!” Nu er der endnu engang grund til stolthed i det bærende regeringsparti.    

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit:
Grund til ros '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER