Fredag Partynight i Understed Forsamlingshus

Fredag Partynight i Understed Forsamlingshus

7. juni 2013 - kl. 10:42 - af

Efter utallige opfordringer fra begejstrede unge mennesker har udvalget for ”Fredag Partynight” valgt at holde endnu en aften for de unge mennesker inden skoleåret slutter. Dette bliver en ekstra ordinær ”Fredag Partynight” som holdes lørdag d. 22. juni i Understed Forsamlingshus.

Hele ideen med ”Fredag Partynight” startede fordi en vedholdende forælder i flere år syntes, der manglede et tilbud til unge mennesker i alderen 12-17 år. James Kousholt, som har DJ James, var med på ideen, og dermed var grundlaget for at starte projektet op, startet. Understed Idrætsforening var også med på ideen, og så var stedet på plads. Konceptet med alkoholfrit diskotek for de unge mennesker havde det formål: At give de unge en ”kontrolleret” start, inden de bevæger sig ud i det rigtige festmiljø og at skabe et lokalt netværk mellem de unge på tværs af div. skoler.

Flere voksne bakkede op om konceptet, og der er i dag en større gruppe frivillige medhjælpere, som glæder sig til at give de unge mennesker en forrygende aften.

Der har i det forløbne efterår og forår været afholdt 5 ”Fredag Partynight”s, og der har været stigende tilslutning til festerne, som har været styret af DJ James. De unge mennesker kommer fra flere forskellige skoler i kommunen.

De fortsætter i den gode stil, justerer lidt på drinksene og laver små events undervejs, så der er små overraskelser til de unge mennesker. Sidste ”Fredag Partynight” var besøgt af ”Guld Dennis” fra Sæby.

Der er på nuværende tidspunkt fastlagt datoer for nye ”Fredag Partynight”s i efteråret 2013 og foråret 2014. Disse kan i nærmeste fremtid ses på hjemmesiden på facebook på www.facebook.com/fredagpartynight. Hvad de forskellige aftner byder på vil blive proklameret på siden.

Denne sidste ”Fredag Partynight” som holdes inden skoleåret slutter, begynder med spisning før diskoteket går i gang. Der er mulighed for tilkøb af madbillet til en lækker sommerbuffet.

Næste års 6. klasser (de nuværende 5.klasser) bliver også inviteret med til denne sidste ”Fredag Partynight” før ferien. Så ved de, hvad de har i vente til næste år.

Udvalget for ”Fredag Partynight” glæder sig til at skyde den nye sæson i gang, og de ser frem til et stort fremmøde fra de unge mennesker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fredag Partynight i Understed Forsamlingshus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger