700 musikkere leverer 80 koncerter på tre dage

700 musikkere leverer 80 koncerter på tre dage

7. juni 2013 - kl. 8:21 - af

Musikkorps Sæbys stort anlagte musikfest vil fylde byen med musik i alle afarter i hele 3 dage.

Der vil blive koncerter mange steder i byen.  Udover at Sæby Torv bliver fyldt med musik fra fredag eftermiddag og til midnat – Open By Night – så vil der både lørdag og søndag være koncerter også andre steder i byen.  Bl.a. ved Sæby Golfcafé, Hedebo Strand Camping, SuperBrugsen, SuperBest og ved Franks på Havnen. 1. optræden begynder fredag kl. 14 og sidste optræden er på Havnen søndag kl. 21.

Det nærmere program for de 3 dage vil være at finde på www.musikkorps-saeby.dk.

Lørdag bliver den helt store festdag.  Der er åbning lørdag formiddag på Sæby Torv, hvor alle orkestre marchere ind på Torvet til musik og der vil være en festlig åbning med fanfare, flaghejsning og åbningstaler.

Senere lørdag – om eftermiddagen  – vil der være optog fra Havnen til Sæby midtby (Carlsens Gaard).  Alle orkestre vil til optoget være udklædt med baggrund i Beatles storhedstid i 60´erne og musikken der spilles i optoget vil selvfølgelig også bære præg af at det er 50 år siden, at Beatles 1. album udkom. Så er du til fest og beatleshår, som kom på havnen lørdag og få et gensyn og genhør med ”den gule undervandsbåd” og mange flere.   Sidst, men ikke mindst, byder lørdagen på musikalsk underholdning indtil midnat i det store festtelt i Carlsens Gaard, hvor der, udover musikken, vil være mulighed for at nyde både mad og drikke, leveret af vore lokale samarbejdspartnere. ’

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '700 musikkere leverer 80 koncerter på tre dage ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER