Ros til byrådet for den nye Frederikshavnerordning

Ros til byrådet for den nye Frederikshavnerordning

3. juni 2013 - kl. 9:13 - af

Ja det hører vel nærmest til sjældenhederne at vores Byrødder får ros, men det havde jeg stillet dem i udsigt, hvis Frederikshavner ordningen blev vedtaget, ud fra det oplæg vi i arbejdsgruppen havde fremsat. Og så må man jo holde ord, siger Asger Mortensen, formand i SKJOLD-Sæby og medlem af Folkeoplysningsudvalget i Frederikshavn Kommune.

Og byrådet har netop vedtaget den nye Frederikshavnerordning ud fra oplægget. Især punktet omkring tilskud til energi i forenings huse, måtte en tur igennem den politiske vridemaskine, inden det kom på plads i oprindelig udførelse.  Jeg har deltaget i arbejdsgruppens møder og vi havde anbefalet en nedsættelse fra 75 til 60%  i tilskud til lys/vand og varme i forenings huse, ud fra at det er muligt at lave visse energi optimeringer, der kan tjene det mindre tilskud hjem igen. Det ønskede en del af det politiske hold at sætte yderligere ned til 50%. Men med gode argumenter er det nu lykkes at få Frederikshavnerordningen vedtaget med 60% i tilskud til dette. Ros til politikerneJ

Det er i det hele taget små ændringer der er lagt ind i den nye ordning. En af ændringerne tilgodeser de frivillige ledere, der nu kan understøttes fra foreningen, med et tilskud på op til kr. 3.000 mod tidligere kr. 1.500. Vi har en kæmpe udfordring i at finde frivillige, der vil deltage i foreningsarbejde, og derfor er det et vigtigt redskab der her er vedtaget, slutter Asger Mortensen.

En kommentar til “Ros til byrådet for den nye Frederikshavnerordning” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ros til byrådet for den nye Frederikshavnerordning”

  • Karl Henrik Hansen

    Ja det er da fantastisk at hr. Asger syntes det er fint men han glemmer sku de små klubber som må kæmpe med meget færre midler og altid skal være på vagt over for de store klubber som går på rov i alt. Håber da virkelig han en dag forstår at for at få så bredt spektra som muligt er man også nød til at kigge på hvordan man bedst muligt hjælper hinanden og ikke bekæmper.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ros til byrådet for den nye Frederikshavnerordning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER