Det handler om tryghed og trivsel…

Det handler om tryghed og trivsel…

1. juni 2013 - kl. 11:08 - af

– Hvis man fravælger at lære livreddende førstehjælp, vil man så heller ikke selv reddes, hvis man får brug for det? Spørger Roblons tekniske direktør, Kim Müller.

Kabel- og maskinvirksomheden, Roblon, som har fabrikker i Frederikshavn, Gærum og Sæby, har opsat hjertestartere på hver af deres tre fabrikker, og alle 140 medarbejdere er desuden uddannet i livreddende førstehjælp og brugen af hjertestarter.

For seks år siden fik Roblon opsat hjertestartere på hver af deres tre fabrikker. Medarbejderne var imidlertid utrygge ved at bruge hjertestarterne og efterspurgte at blive undervist i livreddende førstehjælp og brugen af hjertestarter.

Netop som Teknisk Direktør, Kim Müller skulle til at arrangere et sådant kursus, blev han kontaktet af projektet, Parat til hjertestart, og han tøvede ikke et øjeblik med at takke ja til deres tilbud om gratis undervisning.

Siden da er alle 140 medarbejdere på Roblon blev undervist i arbejdstiden; nogle er blevet undervist af Parat til Hjertestarts undervisere, og andre har Teknisk Direktør, Kim Müller personligt undervist.

– Det er vigtigt i forhold til medarbejdernes trivsel og tryghed, ligesom f.eks. motion og regelmæssige beredskabsøvelser er det, siger Teknisk Direktør, Kim Müller. – Vi vil gerne arbejdsmiljøcertificeres, fordi det efterspørges af mange amerikanske virksomheder. Medarbejdernes sikkerhed betyder nemlig også noget for, om varerne bliver leveret til tiden, forklarer Teknisk Direktør, Kim Müller.

Roblon vil også gerne være med til at skabe større tryghed i lokalsamfundet, og derfor har de, ligesom fire andre lokale virksomheder, givet et bidrag til opsættelsen af en hjertestarter ved den lokale brugs i Gærum. – Vi vil gerne være en god rollemodel, og jeg opfordrer alle, jeg møder, til at lære livreddende førstehjælp. Jeg forstår ikke, hvorfor man fravælger at lære det, for vil man så heller ikke selv reddes, hvis man får brug for det? Spørger Teknisk Direktør, Kim Müller.

Mange virksomheder i Frederikshavn Kommune har lært livreddende førstehjælp gennem projektet, Parat til Hjertestart, og det kan din virksomhed også komme til. Projektet, Parat til Hjertestart, som er et samarbejde mellem Trygfonden, Hjerteforeningen, Region Nordjylland og Frederikshavn Kommune, tilbyder gratis undervisning i livreddende førstehjælp og brugen af hjertestarter til alle, der bor eller arbejder i Frederikshavn Kommune. Se mere på www.parattilhjertestart.dk. Skynd dig, projektet slutter snart!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det handler om tryghed og trivsel...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger