Skjold fik point på udebane mod Jetsmark

Skjold fik point på udebane mod Jetsmark

29. maj 2013 - kl. 0:02 - af

Det var ellers ikke nogen ønskestart Skjolds Jyllandsserie fik på udebane mod et stærkt Jetsmark hold med en del divisionsreserver på holdet. Allerede efter 6 minutter kommer gæsterne bagud på et skud udefra, der blev rettet af i forsvaret og snød Stefan Henriksen i Skjold Sæby’s mål.

Men hurtigt fik Skjold bragt balance i regnskabet, da der efter 8 minutter var frispark til Sæby mandskabet. Her er det støvlerne hos Skjolds Daniel Overlade, der er snøret rigtigt, og med et godt skud på mål var der udlignet til 1-1.

Efter 18 minutter blev det til endnu en chance til Skjold på et hovedstød, der dog desværre gik forbi Jetsmarks mål. Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage, og bedst som man troede, det skulle blive uafgjort i første halvleg fik Skjold en friløber fra midten og fra 20-25 meters afstand blev chancen omdannet til mål via stolpen, Skjold kunne gå til halvleg med en 2-1 føring.

Kort efter dommerens igangsætningsfløjt i anden halvleg, ville Jetsmark det dog anderledes og på et kanonskud helt oppe i krogen og uden chance for Stefan Henriksen i målet, var der balance i regnskabet.

I resten af kampen havde begge hold flere chancer, der dog ikke førte til mål, men som måske gav Skjold mandskabet et vink om, at man ikke bare køre en et måls føring hjem de sidste 45 minutter mod så stærkt et hold som Jetsmark.

Et flot resultat kunne man konstatere, og nu venter der så Skjolds mandskab en hård uge med ikke mindre end 3 kampe på hjemmebane. Den første på lørdag kl. 13.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena mod Års, der ligger lige under Skjold i tabellen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold fik point på udebane mod Jetsmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger